Organisator van: Braderieën, markten en evenementen. Met ruime ervaring.

Kinderkermis van THIB Organisatie

Kinderattracties hebben altijd een bijzondere aantrekkingskracht gehad op jonge avonturiers en levensgenieters. Het geluid van lachende kinderen, de geur van suikerspin en de opwinding in de lucht creëren een sfeer van vreugde en plezier.

Maar wat als je zelf de magie van de kinderkermis kunt ervaren door het verhuren van deze attracties? In dit blogartikel verkennen we de opwindende wereld van het verhuren van een kinderkermis en ontdekken we waarom het een geweldige manier is om vreugde en herinneringen te delen met anderen.

De diversiteit van attracties: Een van de meest fascinerende aspecten van het verhuren van een kinderkermis is de verscheidenheid aan attracties die je kunt aanbieden. Van draaimolen en bungee trampoline, suikerspin, eendjes vissen tot springkussen, er is voor elk kind wel iets te beleven. Door een breed scala aan attracties aan te bieden, kun je de perfecte mix creëren om aan de behoeften en interesses van verschillende evenementen en feesten te voldoen.

Feesten, markten en evenementen tot leven brengen: Of het nu gaat om verjaardagsfeestjes, buurtbijeenkomsten, schoolfestivals of bedrijfsevenementen, een kinderkermis voegt een uniek element van opwinding en entertainment toe aan elke gelegenheid. Door het verhuren van kinderattracties, kun je evenementen tot leven brengen en een feestelijke sfeer creëren waar jong en oud van kunnen genieten.

Onze gezellig en goed verzorgende Kinderkermis bestaat uit:

  • De Bungee trampoline: is al jaren een zeer populaire attractie op kermissen, braderieën en evenementen.
  • Draaimolen: Een prachtige kleine draaimolen met 8 plaatsen. Ideaal voor jongere kinderen.
  • Springkussen: Een leuk springkussen geschikt tot 12 kinderen.
  • Eendjes vissen incl. 100 prijsjes
  • Suikerspinnen uitdelen
  • Incl. gezellige kindermuziek op usb , heeft u eigen muziek op usb is dit ook mogelijk

Alle attracties voldoen aan alle nieuwe veiligheidseisen en zijn voorzien van de nieuwe Nederlandse Certificaten van Veiligheid.

We bieden de kinderkermis aan voor 4 draaiuren. Meer draaiuren kunnen in overleg.

De totale kosten excl. bezorgkosten en incl. begeleiding om de kinderkermis te huren zijn € 2495,- excl. 21 % btw op koningsdag of feestdagen, gelden hogere attractiehuren.

Draaimolen 4 draaiuren € 550,– excl. 21 % btw, excl. bezorgkosten en incl. begeleiding en kindermuziek

Suikerspinnen uitdelen 4 draaiuren € 550,– excl. 21 % btw, excl. bezorgkosten en incl. begeleiding en kindermuziek

Draaimolen en suikerspinnen uitdelen 4 draaiuren € 995,- excl. 21 % btw, excl. bezorgkosten en incl. begeleiding en kindermuziek


Bungee trampoline 4 draaiuren € 995,- excl. 21 % btw, excl. bezorgkosten en incl. begeleiding en kindermuziek

Eendjes vissen tot 100 kinderen / prijsjes 4 draaiuren € 550,- excl. 21 % btw, excl. bezorgkosten en incl. begeleiding en kindermuziek


Draaimolen en bungee trampoline 4 draaiuren € 1495, excl. 21 % btw, excl. bezorgkosten en incl. begeleiding en kindermuziek

Suikerspin en bungee trampoline 4 draaiuren € 1495,- excl. 21 % btw, excl. bezorgkosten en incl. begeleiding en kindermuziek

We berekenen vanaf Leiden de eerste 30 km geen transportkosten en daarna 1 euro per km.

Kinderkermis € 1495,-