Organisator van: Braderieën, markten en evenementen. Met ruime ervaring.

Kinderkermis van THIB Organisatie

Kinderattracties hebben altijd een bijzondere aantrekkingskracht gehad op jonge avonturiers en levensgenieters. Het geluid van lachende kinderen, de geur van suikerspin en de opwinding in de lucht creëren een sfeer van vreugde en plezier.

Maar wat als je zelf de magie van de kinderkermis kunt ervaren door het verhuren van deze attracties? In dit blogartikel verkennen we de opwindende wereld van het verhuren van een kinderkermis en ontdekken we waarom het een geweldige manier is om vreugde en herinneringen te delen met anderen.

De diversiteit van attracties: Een van de meest fascinerende aspecten van het verhuren van een kinderkermis is de verscheidenheid aan attracties die je kunt aanbieden.

Van draaimolen en bungee trampoline, suikerspin, eendjes vissen tot springkussen, er is voor elk kind wel iets te beleven. Door een breed scala aan attracties aan te bieden, kun je de perfecte mix creëren om aan de behoeften en interesses van verschillende evenementen en feesten te voldoen.

Feesten, markten en evenementen tot leven brengen: Of het nu gaat om verjaardagsfeestjes, buurtbijeenkomsten, schoolfestivals of bedrijfsevenementen, een kinderkermis voegt een uniek element van opwinding en entertainment toe aan elke gelegenheid. Door het verhuren van kinderattracties, kun je evenementen tot leven brengen en een feestelijke sfeer creëren waar jong en oud van kunnen genieten.

Onze gezellig en goed verzorgende Kinderkermis bestaat uit:

  • Draaimolen: Een prachtige kleine draaimolen met 8 plaatsen. Ideaal voor jongere kinderen.
  • Springkussen: Een leuk springkussen geschikt tot 12 kinderen.
  • Eendjes vissen incl. 100 prijsjes
  • Suikerspinnen uitdelen
  • De Bungee trampoline: is al jaren een zeer populaire attractie op kermissen, braderieën en evenementen.
  • Incl. gezellige kindermuziek op usb , heeft u eigen muziek op usb is dit ook mogelijk

Alle attracties voldoen aan alle nieuwe veiligheidseisen en zijn voorzien van de nieuwe Nederlandse Certificaten van Veiligheid.

We bieden de kinderkermis aan voor 4 draaiuren. Mogelijkheid meer draaiuren kunnen in overleg.

De totale kosten excl. transportkosten en incl. begeleiding om de kinderkermis te huren zijn € 2495,- excl. 21 % btw ( 5 attracties ) feestdagen, gelden hogere attractiehuren.

________________________

Draaimolen 4 draaiuren € 550, – excl. 21 % btw, excl. bezorgkosten en incl. begeleiding en kindermuziek

Suikerspinnen uitdelen 4 draaiuren € 550,– excl. 21 % btw, excl. bezorgkosten en incl. begeleiding en kindermuziek.

Draaimolen en suikerspinnen uitdelen 4 draaiuren € 995,- excl. 21 % btw, excl. bezorgkosten en incl. begeleiding en kindermuziek

______________________________

Bungee trampoline 4 draaiuren € 1250,- excl. 21 % btw, excl. bezorgkosten en incl. begeleiding

Eendjes vissen tot 200 kinderen / prijsjes 4 draaiuren € 650,- excl. 21 % btw, excl. bezorgkosten en incl. begeleiding en kindermuziek

_____________________

Kinderkermis

De perfecte betaalbare kinderkermis

De perfecte betaalbare kinderkermis

De perfecte betaalbare kinderkermis

__________________________

Draaimolen en heerlijke suikerspinnen uitdelen 4 draaiuren € 995,-excl. 21 % btw, excl. transportkosten en incl. begeleiding en kindermuziek

Draaimolen en bungee trampoline 4 draaiuren € 1595, excl. 21 % btw, excl. transportkosten en incl. begeleiding en kindermuziek

Suikerspin en bungee trampoline en draaimolen 4 draaiuren € 1995,- excl. 21 % btw, excl. transportkosten en incl. begeleiding en kindermuziek

We berekenen vanaf Leiden de eerste 10 km geen transportkosten en daarna € 0,70 per km.

________________________

We hebben nog plaatsen voor zondag 5 mei

Draaimolen en heerlijke suikerspinnen uitdelen 4 draaiuren € 995,-excl. 21 % btw, excl. transportkosten en incl. begeleiding en kindermuziek

Wacht niet te lang, want vol is vol

We berekenen vanaf Leiden de eerste 10 km geen transportkosten en daarna € 0,70 per km.

_________________

Een churros foodtruck is een geweldige optie als je op zoek bent naar een heerlijke en unieke lekkernij op je evenement.

Churros zijn gefrituurde deegstaven die vaak worden bestrooid met suiker en geserveerd met een zoete dipsaus, zoals chocolade of karamel.

wie wil dit niet, lekker smullen

Het is altijd raadzaam om tijdig te boeken, vooral tijdens drukke periodes zoals feestdagen of festivalseizoenen, om ervoor te zorgen dat je de gewenste churros foodtruck kunt huren voor je evenement. De perfecte foodtruck voor uw evenement, buurtfeest, markt en geniet van de heerlijke churros!

Een churros-foodtruck huren vanaf € 995,- excl. btw voor een periode van 4 uur tot en met 200 porties inbegrepen is een aantrekkelijk aanbod.

Als je meer porties nodig hebt of de foodtruck langer wilt huren, raad ik je aan om rechtstreeks contact op te nemen met de verhuurder om de mogelijkheden en de bijbehorende kosten te bespreken.

Ze kunnen je meer informatie geven over eventuele extra’s en tarieven voor extra porties of verlenging van de huurperiode.

Voor meer attracties kijk op www.kinderattracties.nl